• Handleiding
  • Videogalerij
  • Downloads
  • Software-updates

Digital Key

Met behulp van de app Digital Key kan de telefoon als sleutel worden gebruikt. Er is een actieve digitale sleutel in de app nodig om Digital Key te kunnen gebruiken.

Digital Key downloaden

Digital Key is er voor iOS en Android. U kunt de app gratis downloaden via de Apple Appstore of Google Play.

Log in op de app met uw Polestar ID.
Volg de instructies in de app.

Actieve digitale sleutel

Om Digital Key te kunnen gebruiken, moet er een actieve digitale sleutel aanwezig zijn. De digitale sleutel is gekoppeld aan de Polestar ID van de gebruiker. Open de app om te controleren of de digitale sleutel actief is. Neem voor meer informatie contact op met Polestar Customer Support.

Bij verlies van de telefoon of doorverkoop van de auto

Neem contact op met Polestar Customer Support om de digitale sleutel uit het systeem te wissen.