• Handleiding
  • Videogalerij
  • Software-updates

Bluetooth Media Player

Als een telefoon of een ander apparaat via Bluetooth op de auto wordt aangesloten, kunnen media van die apparaten worden afgespeeld in Bluetooth Media Player.
PS2_2007_BT Media player

Start de app Bluetooth Media Player vanaf het homescherm of het appscherm PS2_2007_App view symbol. Bij gebruik van de app kan die ook via snelcommando's in het homescherm worden bediend.

Andere apps van derden voor het afspelen van media kunnen ook worden gedownload naar de auto.